wie zijn wij?

Over I’M IN SHAPE

Al zolang ik me kan herinneren ben ik bezig met sport. Eerst was dat vooral voetbal, maar naar mate ik ouder werd kwam fitness en daarna crossfit steeds meer in de belangstelling te staan.

Na het afronden van de HBO-opleiding Communicatie ben ik aan het werk gegaan als marketeer. Al snel kwam ik erachter dat een kantoorbaan niet hetgeen is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik heb toen besloten het roer volledig om te gooien. Inmiddels ben ik opgeleid als personal trainer en heb ik nu een baan gevonden waar ik me helemaal voor kan en wil geven!

Ik streef naar een gezonde leefstijl voor iedereen. Dat doe ik door de effectieve combinatie van Personal Training, begeleiding in voeding en actieve coaching in te zetten voor iedereen die bij I’M IN SHAPE sport. Zo bereiken we samen een blijvend resultaat! In dit vak ben je nooit uitgeleerd en ik ben altijd op zoek naar manieren om het aanbod van I’M IN SHAPE te verbeteren en te vernieuwen. Geen klant, geen doel is hetzelfde en juist dat zorgt ervoor dat ik gedreven en gemotiveerd blijf.

Ivo Moesman

Ivo Moesman, personal trainer

Meer info over

Personal Training

Meer info over

Groepslessen

Meer info over

Voedingsadvies