training

Groepsles

Tijdens de groepslessen zal de nadruk gelegd worden op drie pijlers; uithoudingsvermogen, gewichtscontrole en spierversterking.
Hierbij worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit uitgevoerd.

De trainingen zullen beginnen met een warming-up, gevolgd door een technisch gedeelte om de bewegingen te leren. Hierbij zal er – zeker aan het begin – veel aandacht uitgaan naar houding en techniek. Hierna volgt een intensieve workout, vaak gecombineerd met een competitie-element zodat iedereen gemotiveerd is om het beste uit zichzelf te halen. Oefeningen worden gedaan met zowel lichaamsgewicht als met attributen. Denk hierbij aan kettlebells, stangen, tractorbanden, slam balls, en nog veel meer!

Via het gebruiksvriendelijk online inschrijfsysteem van I’M IN SHAPE kan jij je inschrijven voor ingeroosterde groepslessen, die voor jou het beste uitkomen! Iedere les kan gevolgd worden door maximaal acht groepsleden en kent een duur van een uur per les. Meer info over de verschillende abonnementen? Bezoek de tarieven pagina!

Wil je op een leuke manier fit worden en je lichaam beter in balans krijgen? Meld je dan aan voor de groepslessen van I’M IN SHAPE!

Meld je aan voor

een proefles

Meer info over

Personal Training

Meer info over

Voedingsadvies

Meer info over

de Tarieven